En bit på väg...

2013-05-11 23:11:25
Bloglovin

Mobilinlägg.

Ja... Idag har jag fortsatt inne i klädkammaren... Kom igång lite för sent för min smak så hann dessvärre inte så långt, trist. Men imorgon blir det på't igen och då hinns det förhoppningsvis med mer än idag.

Dagen idag har gått åt till att skrapa det sista som behövdes på väggarna, rev ut två golv som låg ovanpå varandra och målat första omgången på taket. Fick även upp halvvägs med återställningstapet - en kanontapet som är bra att ha vid de tillfällen då man inte får bort riktigt allt som ger en ojämn yta på väggen. Den limmas upp likadant som tapet men har en "skumgummi-liknande" baksida som liksom lägger sig i ojämnheten och slätar upp väggen. Man kan sedan måla eller tapetsera direkt på den sedan! - kalas!

Tapeten köpte jag hos flügger färg i Borås, knalleland, och kostade 41kr /kvm. Till det är det enda som behövs en skrapa (som man skjuter bort bubblor i tapet med), en mattkniv så man enkelt kan skära bitarna och ett särskilt lim.
Att tänka på när man gör detta är att limmet som används löser upp tapetklister, så vill man att det ska fästa ordentligt behöver man ta bort så mycket underliggande gammal tapet man bara kan!

Lite trix var det med tanke på alla olika hörnen och snetak, men bra blir det!

Tur var det också, att jag inte hunnit skicka iväg alla kartonger efter flytten! - de fick nämligen bli ett tapetserarbord! (man tager vad man haver), haha!!

Godnatt nu allihop! ;) det är en dag imorgon med...

/ Lina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jossan och Lina (JoLi), två sprudlande glada och skuttande fröknar i sina bästa år!

Vi lever i våra fantastiska små familjer och ger fanken i att ta livet på för stort allvar.Det som räknas är att man tar vara på dagen, precis som den är!

Två damer som är galet svaga för gamla nötta ting - följ med oss i våra inredningsäventyr!