Hemma hos Camilla

2012-12-08 09:15:00
Bloglovin
 
Idag har jag ett par härliga inredningsbilder från Camilla. Hon är 45 år gammal och bor i en lägenhet i centrala Härnösand.
 
Camilla har varit inredningsintresserad sedan barnsben och brukar ofta bläddra runt bland olika inredningsbloggar och läser gärna HemmaHosMig-repportage. En del favoriter däribland är Madame Petite, Majsans Shabby och Shabby in Love. Även Jeanne D'Arc Living ligger i Camillas favoritkasse.
Här finns ingen särskild inredningsteknik, hon fixar och donar lite själv utefter känslan hon får av varje ny pryl.
 
Handlar gärna på Etage, Linboa och Gårdsbutiken om hon ska hålla sig till hemmaplan men klickas det runt bland webshoper brukar förstavalen vara CountryByMail, Gårdsbutiken, Romantiska Ting eller Pias idégård i Sundsvall.
 
Kronan i kökstaket har Camilla själv pysslat ihop av en gammal fönsterram. Där i har hon fäst diverse gamla charmiga köksprylar... Vovven får mysa ner sig i en gammal vitmålad koffert och en härlig margarinlåda har blivit överfylld av vackra ting. Detta är bara en liten del av Camillas lantliga hem! Härligt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jossan och Lina (JoLi), två sprudlande glada och skuttande fröknar i sina bästa år!

Vi lever i våra fantastiska små familjer och ger fanken i att ta livet på för stort allvar.Det som räknas är att man tar vara på dagen, precis som den är!

Två damer som är galet svaga för gamla nötta ting - följ med oss i våra inredningsäventyr!