En gammal dörr

2013-02-23 05:45:00
Bloglovin
 
Gamla dörrar är ju, kanske som bekant, en superfin inredningsdetalj... och jag är dessutom väldigt förtjust i texter (fortfarande). Att sätta ett fint citat eller ordspråk i en tavelram, direkt på väggen eller på en dörr är någonting som jag förmodligen aldrig kommer tycka blir uttjatat eller passé. Kanske vore detta någonting för mig och mina skjutdörrar i min framtida Walk-in-closet?! ...tanken är ju jättekul i alla fall... det kan ju verkligen bli hur mysigt och personligt som helst.
 
...det fina med att måla egna ord i hemmet (istället för att köpa färdiga) är att man kan skriva precis vad som helst. Ett vacker citat eller ordspråk (googlar man dyker mängder av sidor upp med många fina idéer), favoritfräckisen eller varför inte ett av barnens härliga funderingar? Det finns ju inte mycket som är så kul som när ett barn funderar omkring och delar med sig av sina tankar om världen... ;) Man kan vraka runt och välja precis vad som helst. Jättekul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jossan och Lina (JoLi), två sprudlande glada och skuttande fröknar i sina bästa år!

Vi lever i våra fantastiska små familjer och ger fanken i att ta livet på för stort allvar.Det som räknas är att man tar vara på dagen, precis som den är!

Två damer som är galet svaga för gamla nötta ting - följ med oss i våra inredningsäventyr!