Hemma hos Fredrik S

2012-12-30 08:33:00
Bloglovin
 
Idag bjuds det på en liten rundvandring hemma hos Fredrik! De flesta bilderna han valde att dela med sig av kommer från vad han kallar "Vita Rummet", mycket vitt och lantligt - underbart!
 
Klicka på bilden för att komma till Fredriks gamla blogg. Tyvärr används den inte längre men ett par mysiga inlägg finns ändå!
 

Fredrik bor med sin man och två hundar i en villa. Hans inspiration började från hans svågers fru som bor i ett riktigt lantligt hus. Idéer kommer dels därifrån men även från olika bloggar, tidningar och affärer. Inredning har alltid funnits bland Fredriks intressen, redan från tidiga tonår. Han möblerade alltid om i sitt sovrum i barndomshemmet vilket till slut resulterade i att hand föräldrar funderade på om de inte skulle sätta hjul under Fredriks alla möbler (så att de kunde slippa oljudet från allt släpande med möbler). Haha!
 
Inredning handlar Fredrik på loppisar och auktioner, Miljögårdens outlet, Agdas Countryshop, Fridas Gård, Dimoda och även en del mataffärer som då och då får in något som faller i smaken.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Katrin

Oj vad fint! Har alltid velat ha en sån där provdocka! :)

2013-01-06 @ 23:18:18
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Riktigt mycket schyssta saker.
Snygg design på er blogg!

2013-01-07 @ 11:08:15
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jossan och Lina (JoLi), två sprudlande glada och skuttande fröknar i sina bästa år!

Vi lever i våra fantastiska små familjer och ger fanken i att ta livet på för stort allvar.Det som räknas är att man tar vara på dagen, precis som den är!

Två damer som är galet svaga för gamla nötta ting - följ med oss i våra inredningsäventyr!