Häng fram favoriten

2013-02-16 05:09:00
Bloglovin
 
Häng fram favoriten! Nu letar jag runt - mycket för egen skull - efter lite inspiration för kläddkammaren... jag letar ju lägenhet igen och kommer då förhoppningsvis få tag på en lägenhet med ett extra rum... och vad är inte alla tjejers dröm om inte att få ha ett helt rum inrett till en gigantisk Walk-in-closet?! ...min plan är i alla fall att ha någonting helt utöver det vanliga... och inspiration, idéer och tips kan man ju aldrig någonsin få för mycket av! ...favoritplagget kan absolut användas som dekoration! Det blir jättevackert!
 
En solklar, jättestor fördel med detta är att man hur ofta man vill kan byta ut plagget och på så vis få variation i form, färg och mönster på sin dekoration... om man är som jag där hemmet alltid (mer eller mindre) är under rekonstruktion (haha) så är ju detta ett ypperligt sätt att dekorera och pryda hemmet!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jossan och Lina (JoLi), två sprudlande glada och skuttande fröknar i sina bästa år!

Vi lever i våra fantastiska små familjer och ger fanken i att ta livet på för stort allvar.Det som räknas är att man tar vara på dagen, precis som den är!

Två damer som är galet svaga för gamla nötta ting - följ med oss i våra inredningsäventyr!