Lite dekorativt kryper fram...

2012-10-30 21:44:50
Bloglovin
Idag har bilen vart inne på service vilket har gett min lediga dag lite tid över till småpysslande i hemmet. Ett par speglar, lite tavlor och annat mys har fått sina platser efter nästan en hel månads klurande på vart sakerna ska få höra hemma. Bland annat tavlorna i köket blev uppspikade. Vad tycks?! Jag måste bara säga att de här fantastiska "grislamporna" ger ett helt galet härligt ljus i höstmörkret! Ett mjukt, dovt ljus. En fröjd att sitta och kika bortåt kökshörnan nu när man ligger och slökollar på tv... jag är i alla fall nöjd! Jättenöjd! I fönstret har jag ställt tre olika fotogenlampor ihop med en blomma, bordsytan pryds bland annat av en härlig turkos gammal flaska, gamla (jättestora) nycklar och ett urgulligt (också jättestort) mossgrönt gammalt hänglås.
 
...imorgon ska jag fortsätta med dagens påbörjade projekt och fler kuliga saker ska få göra hemmet personligt och mysigt. Det är ju så tråkigt med kala väggar i en ny lägenhet. Men faktiskt, det är värt att småsuga lite på placeringskaramellen istället för att slänga upp allt på en gång och sedan ångra sig.
 
 
Nepp, idag är jag nöjd med mitt fix och trix, har kikat runt på google en sväng efter lite Gör-det-själv-tips som jag inom en snar framtid ska prova på. Nu har jag förtjänat et stor kopp te och vindruvor. Ha en fin kväll nu, alla!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jossan och Lina (JoLi), två sprudlande glada och skuttande fröknar i sina bästa år!

Vi lever i våra fantastiska små familjer och ger fanken i att ta livet på för stort allvar.Det som räknas är att man tar vara på dagen, precis som den är!

Två damer som är galet svaga för gamla nötta ting - följ med oss i våra inredningsäventyr!