Badrum

2012-03-15 20:28:12
Bloglovin
Jag, min sambo Sammi och vår dotter Lava köpte ett missionshus från 1899 sommaren 2010. Vi har sen dess renoverat, renoverat och renoverat och renoverar ännu. Det fanns inget vatten, gammal skruttig el som bara var att riva ut, inget kök...... vi köpte en ren timmerstomme! Och det bästa/värsta av allt: ingen toalett eller badrum, det vi hade var ett utedass och visst det är dundermysigt att sitta där och skita mysa. Men lite tur, det hade vi "pam pam pam paaam".. Inne på utedasset fans tre små hål att sätta rumpan på så vi kunde sitta hela familjen och göra våra behov, slapp köa i alla fall SKÖNT!

Men nu har vi fått vårat badrum klart. Det blir väl aldrig riktigt klart det är alltid lite små plotter kvar att göra, så ni som älskar snickarglädje, köp er ett riktigt risigt hus. Ni kommer svära och hata huset många, många gånger men så fort man ser att det händer nått eller nått blir klart, då är det helt grymt! (klapp på axlen)
Här får ni lite smakprov på vårt badrum och lite inspiration!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jossan och Lina (JoLi), två sprudlande glada och skuttande fröknar i sina bästa år!

Vi lever i våra fantastiska små familjer och ger fanken i att ta livet på för stort allvar.Det som räknas är att man tar vara på dagen, precis som den är!

Två damer som är galet svaga för gamla nötta ting - följ med oss i våra inredningsäventyr!